Om oss

Rogaland Bilutleie AS har røtter helt tilbake til 1932, da en ung mann lånte 5.000 kroner av sin far for å starte egen virksomhet.

I dag drives selskapet i tredje generasjon og er blant Norges største innen utleie av varebil, lastebil, personbil, minibuss og pickup. Vi tilbyr også persontransport med sjåfør.

I et frittstående, familiedrevet selskap, fundert på samme grunn og med samme glød som gründeren, er alle tett på. Beslutningsveiene er korte og fleksibiliteten stor, noe kundene vet å verdsette.

Mange av de store selskapene her i regionen, spesielt innen olje- og gassektoren, har allerede benyttet seg av våre tjenester gjennom flere tiår.

Det er blant større og mindre bedrifter vi har flest oppdrag, men vi leverer også til privatmarkedet. Bilparken vår består stort sett av nye kjøretøy, de fleste av dem i underkant av tre år gamle.

Rogaland Bilutleie AS har kontor i Stavanger og på Forus, begge sentralt plassert i forhold til kollektivtrafikk og med flyplassen bare en ti minutters kjøretur unna.

Vi hjelper deg gjerne! Kontakt oss på 51 63 71 00 eller e-post post@rogalandbilutleie.no